TERMENI SI CONDITII

PRIN UTILIZAREA ACESTUI MAGAZIN ONLINE, DECLARAȚI CĂ SUNTEȚI DE ACORD CU ACESTE CONDIȚII DE UTILIZARE

Acest website reprezintă un magazin online și este disponibil la adresa web www.panerofood.ro denumit în continuare Panero Food SRL și este administrat de Panero Food SRL, cu sediul social in Bd.Energeticienilor 100-110, Sector 3, Bucuresti, persoană juridică romană înregistrată la Oficiul Registrului Comertului, E-mail: comenzi@panerofood.ro Telefon: 0770 131 820

Prezentul document, denumit în continuare “Termeni și Condiții”, reprezintă un contract la distanță și stabilește termenii și condițiile de utilizare și modul de desfășurare a achizitiilor de PRODUSE și SERVICII comercializate prin intermediul magazinului online www.panerofood.ro

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, sunteți, de asemenea, de acord cu politica noastra de retur, politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul acestei pagini.

PROPRIETATEA CONȚINUTULUI 

Acest website reprezintă proprietatea exclusivă Panero Food SRL, persoană juridică de origine română, denumit in continuare “Panero Food SRL”

Website-ul și tot ceea ce cuprinde acesta (conținut text și conținut grafic) sunt în proprietatea și sub drepturile de autor (copyright) exclusive ale Panero Food SRL, cu toate drepturile rezervate cu excepția cazului în care nu este altfel specificat.

Orice conținut care constă într-o marcă sau logo reprezintă marcă înregistrată și neînregistrată a Panero Food SRL. Este strict interzisă utilizarea oricărui conținut, cu excepția celor prevăzute în condițiile de utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului “conținutului”. De asemenea, vă informăm că Panero Food SRL își va asigura și impune în mod hotărât recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungând dacă este cazul, la acționarea celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală în judecată prin instanțele penale.

UTILIZAREA SITE-ULUI 

Panero Food SRL acordă permisiunea oricărei persoane de a utiliza website-ul în următoarele condiții:

Să vizualizeze produsele expuse pe website; 
Să cumpere produsele expuse în cadrul acestui website; 
Să descarce conținutul, însă doar pentru folosul personal și ne-comercial și cu condiția de a respecta drepturile de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în conținut; 
Nu aveți permisiunea să modificați, să copiați (cu excepția celor mai sus menționate), să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate din, sau să transferați, să vindeți sau să folosiți conținutul în alt mod, fără acordul în scris al Panero Food SRL.

Sunteți de acord ca Panero Food SRL, la alegerea sa, să înceteze sau să întrerupă utilizarea de către dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. În momentul suspendării sau încetării respective, dumneavoastră trebuie:

(a) să încetați utilizarea site-ului;

(b) să distrugeți orice copii făcute după orice parte a conținutului său.

DEFINIREA TERMENILOR UTILIZAȚI

WEBSITE: Platforma online deținută de către Panero Food SRL. Poate fi numit și site sau magazin online.
VIZITATOR: Orice persoană fizică sau juridică ce accesează prezentul magazin online și care a acceptat Termenii și Condițiile din această pagină. Statutul de utilizator nu depinde de realizarea unei comenzi sau de crearea unui cont de utilizator.
UTILIZATOR: Orice vizitator care își crează propriul cont de utilizator și este de acord cu termenii și condițiile acestui website.
CLIENT: Orice utilizator care efectuează o comandă 
VÂNZĂTOR: Panero Food SRL 
COMANDĂ: document electronic, prin care clientul transmite vânzătorului intenția sa de a achiziționa bunuri și servicii prin intermediul magaznului online.
CONTARCT: document încheiat la distanță între vânzător și cumpărător prin care vânzătorul expediază comanda la adresa menționată de către cumpărător, iar cumpărătorul își asumă plata contravalorii acesteia.
CONT DE UTILIZATOR: secțiune din website pe care un utilizator o creează prin intermediul unei adrese de e-mail și o parolă, ce îi permite să realizeze o comandă. Cumpărătorul va avea acces la istoricul comenzilor și facturi.
REVIEW: un text introdus de către un cumpărător în cadrul paginilor din website, prin care acesta își exprimă părerea cu privire la produsele sau serviciile achiziționate.
NEWSLETTER: un mijloc de comunicare prin care vânzătorul transmite informații prin e-mail oricărei persoane care și-a exprimat acordul cu privire la primirea acestora. Pentru înscrierea la newsletter, este necesară introducerea adresei de e-mail în câmpul special dedicat, situat în partea de jos a paginii principale (homepage). 

DESFĂȘURAREA PROCESULUI DE VÂNZARE

Accesul pe acest website în vederea efectuarii unei comenzi este permis oricărei persoane fizice sau juridice. Panero Food SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul pentru efectuarea unei comenzi dacă are motive justificate de conduita sau activitatea unui utilizator pe acest website, ale cărei acțiuni ar putea prejudicia, în orice fel, activitatea Panero Food SRL.

Prin lansarea unei comenzi pe www.panerofood.ro, clientul își exprimă acordul de a fi contactat telefonic, prin SMS sau prin e-mail de către reprezentanții magazinului nostru online.

Prețurile tuturor produselor expuse în cadrul magazinului nostru online sunt exprimate în LEI și conțin T.V.A. 9% si 19%. Prețurile pot fi modificate oricând, fără o notificare prealabilă. Excepție fac doar comenzile care au fost confirmate anterior acestor modificări, caz în care modificarea prețurilor nu se aplică.

MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZII

În cazul în care cumpărătorul vrea să modifice sau să anuleze o comandă, care nu se află în procesul de expediere, acesta poate să ne contacteze telefonic la numărul 0770 131 820.

EXPEDIEREA COMENZILOR

Panero Food SRL permite doar ridicarea comenzilor din locatie.

8.COSTUL LIVRĂRII

Costul de livrare al produselor comandate va fi calculat in mod automat inainte de plasarea comenzii si difera in functie de localitatea in care se doreste livrarea, precum si de greutatea coletului.
Costul pentru ridicarea din locatie este 0 LEI, gratuit.

  1. METODELE DE PLATA

Comenzile se achită numai în moneda națională RON / LEI.

Comenzile se achită în urmatoarele modalitati:

Online, cu cardul.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Important! Panero Food SRL nu solicită și nu stocheaza detalii referitoare la cardul cu care se efectuează plata.

  1. POLITICA DE RETUR

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Asadar, produsele comercializate prin intermediul acestui magazin online sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, prin prisma faptului ca sunt produse perisabile. Ele nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii / din motive de igienă.

Clientul nu este indreptatit la returnare decat in conditiile in care, dupa desigilarea coletului, in colet va gasi alte produse decat cele comandate.

Produsele pe care nu le acceptam ca retur sunt:

Produse desigilate
Produsele cu ambalaj deteriorat, desi sunt sigilate
Produsele alimentare cu termen de valabilitate ce urmeaza sa expire, sensibile la temperatura si modificari de umiditate, ale caror proprietati ar putea suferi modificari intre momentul deschiderii coletului si momentul returului.

PROCEDURA DE RETUR:

Clientul anunta intentia de retur telefonic 0742.117.770 sau prin email comenzi@panerofood.ro. Ulterior sesizarii, stabilim daca produsele sunt eligibile pentru initierea procesului de retur.
Clientul face o solicitare catre orice firma de curierat rapid doreste sau prin Posta Romana. Cheltuiala de transport este suportata exclusiv de catre Client.
Dupa primirea coletului, vom rambura suma aferenta in contul bancar indicat de catre Client in maxim 14 zile.

Adresa unde puteti returna comanda este: SC Panero Food SRL – Bd.Energeticienilor 100-110, Sector 3, Bucuresti

  1. CONFIDENȚIALITATE

Panero Food SRL colectează informații prin intermediul site-ului web www.panerofood.ro, în conformitate cu legislația română în vigoare. Site-ul plasează mici porțiuni de cod electronic, denumite „cookie-uri” pe calculatorul vizitatorului, folosite pentru autentificare, adăugarea de produse în coș, plasarea de comenzi și colectarea de informații statistice cu privire la utilizarea site-ului nostru.

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail pe care o transmiteți pe website, prin poșta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

  1. REVIZUIRI ALE ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII

Panero Food SRL poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască această pagină de Termeni și Condiții. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință condițiile de utilizare actualizate.

Vă recomandăm să recitiți această pagină înainte de a efectua fiecare comandă.

Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Acești termeni și condiții, precum și utilizarea acestui website sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile condițiilor de utilizare și/sau conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceste termene și condiții și/sau acest website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Dacă aveți nevoie de alte informații, dar și pentru sugestii, sesizări sau reclamații, ne puteti contacta la adresa comenzi@panerofood.ro sau telefonic la 0770 131 820.

Brutarie artizanala Bucuresti
Panero Business SRL
CUI RO43623851
J40/1299/2021

Bd.Energeticienilor 100-110, Sector 3, Bucuresti

0770 131 820

comenzi@panerofood.ro

Informatii utile :

A.N.P.C

Politica de cookies

ECC

Program :
Luni-Vineri : 07:00-20:00
Sambata : 07:00-16:00
Duminica : 07:00-14:00

Disclaimer : In atentia consumatorilor: unele produse din oferta noastra pot contine alergeni: cereale care contin gluten, oua si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusive lactoza), seminte de susan si produse derivate, alune de padure, nuci, porumb, ardei iute, usturoi.

© 2021 PANERO - www.panerofood.ro

preloader