Politica de retur

POLITICA DE RETUR A MAGAZINULUI NOSTRU ONLINE

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Conform OUG 34/2014, produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator, sunt exceptate din posiblitatea de retur.

Asadar, unele produse comercializate prin intermediul acestui magazin online sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, prin prisma faptului ca sunt produse perisabile. Ele nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii / din motive de igienă.

Clientul nu este indreptatit la returnare decat in conditiile in care, dupa desigilarea pachetului, in colet va gasi alte produse decat cele comandate.

Produsele pe care nu le acceptam ca retur sunt:

  • Produse desigilate
  • Produsele cu ambalaj deteriorat, desi sunt sigilate
  • Produsele alimentare cu termen de valabilitate ce urmeaza sa expire, sensibile la temperatura si modificari de umiditate, ale caror proprietati ar putea suferi modificari intre momentul deschiderii coletului si momentul returului.

PROCEDURA DE RETUR:

  1. Clientul anunta intentia de retur telefonic la unul din numerele de la contact sau prin email comenzi@panerofood.ro, ulterior sesizarii, stabilim daca produsele sunt eligibile pentru initierea procesului de retur.
  2. Clientul face o solicitare catre orice firma de curierat rapid doreste sau prin Posta Romana. Cheltuiala de transport este suportata exclusiv de catre Client.
  3. Dupa primirea coletului, vom rambura suma aferenta in contul bancar sau in magazin indicat de catre Client in maxim 14 zile.

Adresa unde puteti returna comanda este: Bd.Energeticienilor 100-110, Sector 3, Bucuresti

Sau ... cumpără direct din magazinul online și ridică din locație!

Nu vrei sa mai astepti dupa produsele tale preferate ? Simplu, cumpara din magazinul online si le poti ridica din brutaria noastra situata in Bdul. Energeticienilor 100-110, sector 3 - fix in statie la 102 ?.

Brutarie artizanala Bucuresti
Panero Business SRL
CUI RO43623851
J40/1299/2021

Bd.Energeticienilor 100-110, Sector 3, Bucuresti

0770 131 820

comenzi@panerofood.ro

Informatii utile :

A.N.P.C

Politica de cookies

ECC

Program :
Luni-Vineri : 07:00-20:00
Sambata : 07:00-16:00
Duminica : 07:00-14:00

Disclaimer : In atentia consumatorilor: unele produse din oferta noastra pot contine alergeni: cereale care contin gluten, oua si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusive lactoza), seminte de susan si produse derivate, alune de padure, nuci, porumb, ardei iute, usturoi.

© 2021 PANERO - www.panerofood.ro

preloader